Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
A jövő városát építené az ÉSZKE
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » A jövő városát építené az ÉSZKE
Elválasztó

Cél, a minél élhetőbb település.

Folytatni kell a fejlesztéseket Százhalombattán, hogy minél élhetőbb legyen a település – jelentette ki az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület elnöke egy önkormányzati választási fórumon. Vezér Mihály a szervezet polgármesterjelöltje, jelenlegi városvezető elmondta: ez akkor teljesülhet, ha erős a helyi gazdaság, vannak munkahelyek, átfogó a szociális gondoskodás, megnyugtató a közbiztonság, a közterületek, az intézmények és az otthonok megfelelő kereteket nyújtanak az élethez.
Kiemelt feladat az idősek és a fiatalok támogatása - a százhalombattai 1 - es választókörzet ÉSZKÉS képviselőjelöltje szerint. Furcsa Katalin a választási fórumon hangsúlyozta: folytatni kell az ingyenes oltási és szűrési programokat, nagyon fontos a diákösztöndíj megtartása, valamint a nő – és gyermekvédelem erősítése. Hozzátette: a kerületi feladatokat elsődlegesen a lakók igénye szerint kell meghatározni.
Folytatódhat Százhalombatta fejlődése, amelyhez elengedhetetlen az ipai park bővítése – mondta a helyi 2 - es választókerület ÉSZKÉS képviselőjelöltje az önkormányzati választási lakossági találkozón. Győri István hangsúlyozta: az újabb vállalkozások megjelenése segíti a munkahelyteremtést, ami a legfontosabb feladatok között szerepel. Kerületi szinten elsődleges a piactér fejlesztése, a járda és – parkolóépítés, valamint a közlekedésbiztonság növelése – mondta el Győri István a Lakihegy Rádiónak.
Csak a város. Kizárólag a lakók érdekeit kell képviselni a városvezetésben – nyilatkozta a Lakihegy Rádiónak Százhalombatta 3 –as választókörzetének ÉSZKÉS képviselőjelöltje. Körömi Lajos az egyesület önkormányzati választási fórumán elmondta azt is: az egyik fő cél a közrend, közbiztonság további erősítése, ami hozzájárul a vállalkozásbarát környezethez, illetve a foglalkoztatás növeléséhez. Hozzátette: közösségi érdek az önként vállalt szociális gondoskodás megtartása.
Megszólalók: Furcsa Katalin, Győri István, Körömi Lajos 
 
 
Az ÉSZKE következő választási fórumát Kovács Lajos, a 4. és Török Sándor az 5. választókerület képviselőjelöltje a Hotel Trainingben tartja ma 17 órakor. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink