Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 29. péntek Gedeon napja van.
Köszönet a választóknak
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Köszönet a választóknak
Elválasztó

Jó irányba halad Százhalombatta. 

Tisztelt Választópolgárok, Tisztelt Százhalombattaiak!
Bár közel negyedszázada veszek részt szeretett városunk önkormányzati irányításában, és az Önök bizalmából öt választási cikluson keresztül voltam Százhalombatta polgármestere, nem tudok elfogódottság nélkül gondolni az elmúlt vasárnapra. Szeretnék Önöknek köszönetet mondani, amiért részt vettek a szavazáson és ismét biztosítottak támogatásukról, méghozzá minden eddiginél jelentősebb arányban.
Mivel a folytatásra voksoltak, folytatni fogom az eddigi munkát és mindent megteszek azért, hogy Százhalombatta fejlődése töretlen maradjon. A következő öt évben a rám szavazóknak be fogom bizonyítani, hogy jó döntést hoztak október 12-én, de az a célom, hogy minden városlakó úgy érezze: a város irányítása jó kezekben van, és Százhalombatta jó irányba halad.
 A választás mindig komoly és felelősségteljes feladatok elé állítja az önkormányzatot, sok munkát és sok terhet ró városházi kollégáimra, a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőire és vezetőire, de azokra is, akik társadalmi, politikai megbízatásból kapcsolódnak be a szavazás lebonyolításába, tisztaságának, tisztességének ellenőrzésébe. Az idei évben három választást is lebonyolítottunk. Nemcsak sikeresen és eredményesen, de a legnagyobb rendben, a jogszabályok maximális betartása mellett, annak ellenére is, hogy időközben ezek a jogszabályok jelentős változáson mentek keresztül.
 A törvények tisztelete, a demokrácia melletti elkötelezettség és a választói akarat alázatos szolgálata jellemezte mind az országgyűlési, mind az Európa Parlamenti, mind pedig az önkormányzati választásokat. Tisztelet és köszönet érte mindazoknak, akik részt vettek az előkészítés és lebonyolítás munkájában!
 Tisztelet és köszönet illeti azokat a választópolgárokat is, akik éltek törvény adta jogukkal és részt vettek a szavazásokon! Vallom, hogy a demokrácia nem a legtökéletesebb társadalmi és politikai berendezkedés, de egyelőre nem találtak fel jobbat. Vallom, hogy a demokráciában való részvétel, a jó értelemben vett politizálás, vagyis a polisz – jelen esetben a város – ügyeivel való foglalkozás nemcsak jogunk, hanem kötelességünk is. Hiszek abban, hogy bármennyire is rátermett, tapasztalt egy vezető, a kollektív bölcsességre, az együttműködésre és a különböző vélemények megismerésére, tiszteletben tartására kell támaszkodnia.
 Köszönöm, hogy nem maradtak otthon, köszönöm, hogy véleményt nyilvánítottak, és arra kérek mindenkit, továbbra se "maradjon otthon", törődjön közös dolgainkkal, hogy életünk jobb, a jövőnk pedig ígéretesebb legyen!
 
Nagy öröm számomra, hogy a választók túlnyomó többsége nemcsak számomra, hanem az általam képviselt civil szervezet, az ÉSZKE számára is bizalmat szavazott. Ez a csapat az elmúlt évek során már bebizonyította, hogy alkalmas a város irányítására, hiszen egy olyan időszakban is képesek voltunk megőrizni, sőt, sok esetben javítani a közszolgáltatások színvonalát, folytatni az építkezést és gyarapítani a város vagyonát, amikor az egész minket körülvevő világot gazdasági recesszió sújtotta, számos tekintetben kedvezőtlen jogszabályi környezetben kellett működtetni az önkormányzatot, sok esetben negatív hatású központi intézkedéseket kellett kompenzálnunk.
 Köszönöm, hogy bizalmat szavaztak az ÉSZKÉ-nek! Nem fogják megbánni, hiszen képviselőink egytől egyig olyan tapasztalt, az önkormányzati munkához nélkülözhetetlen ismeretekkel és tudással rendelkező személyek, akik itt élnek a városban Önökkel együtt. Elérhetőek, és eddig sem próbálták kitalálni, mit is szeretnének a választóik, hanem a folyamatos és közvetlen kapcsolattartásra építették a képviselői munkájukat. Az ő nevükben is ígérem: ez a jövőben sem változik, továbbra is számítunk Önökre, véleményükre, javaslatukra, esetleges kritikájukra, mert csak Önökkel együtt lehetünk továbbra is eredményesek.
 Bár a képviselő-testületben sikerült növelnünk képviselőink arányát, abszolút többséget nem szereztünk, így a jövőben sem erőből, akaratból, hanem jó szándékkal, észérvekkel, együttműködéssel szeretnénk részt venni az önkormányzati munkában – a Százhalombattán élők érdekeit, esélyeit szem előtt tartva, hűen ahhoz a városépítő programhoz, amelyet a választásra készülve megalkottunk és nyilvánosságra hoztunk.
 Bár városvezetőként bíztam önmagamban, az eddig végzett munkámban és abban, hogy aki nyitott szemmel jár, az látja annak eredményeit is, mégis rendkívül jól esett, hogy minden eddiginél nagyobb arányban sikerült elnyernem a szavazók támogatását. Ez a majdnem 70 százalék olyan visszajelzés, amely rendkívül értékes számomra. Lelkesítő, biztató alap, amelyre építkezni lehet, inspiráció, amely segít az új ötletek, tervek megszületésében, erő, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy töretlen energiával, bizalommal és hittel végezzem tovább polgármesteri feladataimat, azt a tisztséget, missziót, de elsősorban szolgálatot, amelyet Önök bíztak rám.
 Kedves Választók, Kedves Százhalombattaiak! Hálás szívvel köszönöm megtisztelő bizalmukat! Számítok Önökre a következő öt évben, és Önök is számíthatnak rám!
 Tisztelettel:  Vezér Mihály polgármester
 
 (forrás: Hírtükör)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink