Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2014. április 19., szombat van, Emma napja.

A bejelentkezéshez adja meg felhasználónevét, valamint jelszavát!

Infóvonal: 06/20 95 95 107
Hirdetésfelvétel: 06/20 31 00 755

Rólunk
Szavazás
Utazna-e óceánjárón?
Igen
Talán
Biztos, hogy nem
Csak a part mentén:)
Szavazok
Itt van most: Munkatársak > Műsorvezetők
Műsorvezetők
Bemutatkozása:

Esztergomi leány lévén, 1997 januárjában az Új Rádió Esztergomban kezdtem a szakmát, ezt követték más helyi rádióállomások Székesfehérvárott, Várapoltán  és Budapesten. 

Most itt a Lakihegy rádióban dolgozom azon, hogy a hallgtók tartalmasan tölthessék idejüket a 10-13 óráig tartó műsorsávban is. Aktualitások, kultúra s nem utolsó sorban izgalmas emberek, még igzalmasabb tevékenységeivel is találkozhatnak.

Amit szeretek: beszélni

Amit nem: kelkáposzta főzelék 

Műsor: | Útonállók |
Bemutatkozása:

Kőváry Barna - a trabant szabaduló és boruló "művész", rallye sportoló, műsorvezető, speaker.... és mi nem volt még? 

Bemutatkozása:

Színészként kezdtem pályafutásomat, ért sok siker és épp elég csalódás. Mindenből tanultam, volt, amiből többet is, mint kellett. Bejártam Erdély és a Felvidék kulturális fellegvárait, életem pedig négyéves periódusokban változott. Éltem Sepsiszentgyörgyön, Kolozsváron, Kassán, Komáromban, egyszóval keresgéltem a helyemet a nagyvilágban. Mindig bíztam benne, hogy egyszer meg is találom. Talán éppen most, a Lakihegy Rádióban! Azon vagyok, hogy a hallgatóknak kellemes, vidám délutánja legyen a szürke hétköznapokon.

Bemutatkozása:

Egy kommunikátori képzés kapcsán a Lakihegy Rádiónál kezdetben csak gyakornokként próbáltam belekóstolni, illetve megismerkedni a rádiózás mindennapjaival, ez a vonal azonban nem volt mindig ilyen magától értetődő. Az érettségit követően ugyanis a fehér köpenyes Semmelweis Egyetemre nyertem felvételt, ám az évek teltével úgy gondoltam, hogy más területen is kipróbálnám magam, így jött a "kommunikáció". Éppen ezért később nagyon örültem, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy riporterként tegyem magam próbára. Azóta minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy közelebb hozzam a hallgatókhoz térségünk eseményeit.

Műsor: | GasztroPop |
Bemutatkozása:

Pataki Ádám neve ismerősen csenghet, ugyanis a nagynevű cukrászcsalád sarja. A cukrászat mellett a funky és a jó zene elhivatott kedvelője, amelyet időnként partykon dj-ként meg is mutat a közönségnek.

Bemutatkozása:

Egy verőfényes, kora őszi napon, 1986. szeptember 12-én születtem Cegléden. 21 évvel később ugyanitt, a város rádiójában kóstoltam bele a műsorvezetés rejtelmeibe és örömeibe. De ez előtt persze történt még egy s más. Ha jól emlékszem, a nagy elhatározás, hogy színész leszek, nagyjából 7 éves koromra datálódik. Tántoríthatatlan voltam, mindössze 10-11 éves koromban szerettem volna (egy rövid ideig) sebész lenni, azt is a Vészhelyzet hatására, de ez a hóbort hamar elszállt. Hosszú és rögös volt az út, de szakmámat tekintve végül színész lettem. Az élet nagy ajándékának tartom, hogy a műsorvezetés is a mindennapjaim részévé vált. Cegléden tehát bő 1 éven át ontottam a szót az éterben. Időközben lehetőségem akadt Angliában dolgozni, s végül kalandvágyból az utazást választottam. 9 hónapig mindent csináltam, csak éppen azt nem, amit szeretek, és nem mellesleg a honvágy is mardosott (persze azért világot látni pazar volt). 2010. szeptember elseje óta tartozom a Lakihegy Rádió vidám csapatába, ráadásul feleségemet is Szigetszentmiklóson ismertem meg. Ezért jó itt.

Bemutatkozása:

Gyermekkoromban azt hittem, Kudlik Juli leszek, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy belőle is csak egy van, és még egy olyan Petykó Ági nincs, mint én (bár névazonossággal találkozhatnak). A rádiózással a főiskolai évek alatt ismerkedtem meg Nyíregyházán. Itt tanultam meg, hogy mit jelent létrehozni valamit saját erőből. De megtanultam keményen dolgozni is, sőt csalódni, szeretni és nagyokat nevetni. A szakmai alapokat is itt sajátítottam el. Ezekből az élményekből pedig szerelem lett. Mert szeretem, amit csinálok, és ezért nagyon szerencsésnek tartom magam. A mikrofon, a potméterek, a kábelek, mind-mind rabul ejtettek. Azt hiszem, örökre! Nagy reményekkel érkeztem a Lakihegy Rádióhoz. Eddig még nem csalódtam, és szerintem nem is fogok, mert az emberek itt is olyanok, mint ahonnan én jöttem. Becsületesek, kedvesek, és szeretnek dolgozni!

Bemutatkozása:

1987. január 13-án, szülőhelyem (Érd) történetének eddig mért leghidegebb napján mosolyogtam először a világra.  A mosoly akkor az arcomra fagyhatott, mert azóta is arcom eme görbülete jellemez leginkább. 2006-ban kezdtem meg tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának francia-kommunikáció szakán, s még ez év tavaszán a Rádió Junior csapatának tagja lettem, a folytatás pedig a Rádió 6, majd a Lakihegy Rádió...

Amik/akik igazán boldoggá tesznek: család, barátok, tánc, rádió és egy csésze tejeskávé ;-)

Műsor: | Nem Vagy Egyedül |
Bemutatkozása:

1987-ben, január utolsó szombatján találkoztam Jézus Krisztusban, Isten számomra nyújtott kegyelmével. Azonnal elfogadtam (mintha rajtam múlna), és boldogan szántam oda életem Megváltómnak. Betagolódtam a Budapest Pasaréti Református Gyülekezetbe és többször is végigjártam a felnőtteknek szóló konfirmációi előkészítőt, Ó és Újszövetséget mélyen megismertető bibliai tanfolyamokat, ahol Cseri Kálmán, Varga Róbert tanított - pásztorolt bennünket. Első szolgálatom a mozgássérültek irányába hívott, mintegy 10 évig emeltem és hordtam testvéreinket a gyülekezeti alkalmakra. Közben még gyülekezetünk neszmélyi konferenciatelepénk építésében vettem ki részemet.1992-ben alapító tagja lettem a KEVE Társaságnak, majd 1994-ben bezártam addigi üzleti vállalkozásaimat, a mindenkor szó vált hangsúlyosan hívó szóvá, és azóta járom a börtönöket is a Magyar Evangéliumi Börtönmisszió Alapítvány szervezeti keretei között. Később a Magyar Evangéliumi Rádiónál  voltak szolgálataim, felkérésre tanítottam 2 évig hittant református gyerekeknek, 2005 áprilisától a Budapest Televíziónál, Jézus Krisztusban való hittel, Bibliával foglalkozó élő, telefonos műsort vezettem heti 1 órában, ezt is, mint mindent ingyenes szolgálatként. Később a műsorrend átalakult, és a hét minden napján "Nem vagy egyedül" illetve "Bibliaiskola" címmel voltak állandó műsoraim az Ige jobb megértésének érdekében. 

Műsor: | Slágeremlékek |
Bemutatkozása:

A "társulat" alighanem legidősebb tagja vagyok, 35 év rádiós tapasztalattal a hátam mögött. Ennyi időt húztam le a "Királyi Rádiónál", mint külsős. Mindig igyekszem a maximumot nyújtani. A közönség - ez esetben a hallgató - mindig szent, ezért igyekszem mindent megtenni az Önök szórakoztatására. Most itt, a fiatalok között visszatér a régi lelkesedés, és örömmel adom át, amit tudok a szakmáról és arról a zenéről, amely 12 éves koromban fertőzött meg, s minden antibiotikum (intrika, sértés, politika) ellenére sem gyógyultam ki belőle. A régi zene (nekem az 50-es, 60-as és 70-es évek) világát idézem műsoraimban némi ismeretanyaggal fűszerezve. Remélem, munkám nem éterbe kiáltott szó, hanem "Slágeremlékek, emlékezetes slágerek".

A Lakihegy Rádióban játszott dalok:

Most voltak
Most jönnek
 • 21:31
  Londonbeat
  You Bring On The Sun
 • 21:24
  Anastacia
  I'm Outta Love
 • 21:19
  Ellie Goulding
  Burn
 • 21:14
  Szabó Leslie
  Utazás
 • 21:01
  Lola
  Hallja meg a világ
 • 21:34
  Beatrock Project
  Ilyen A Sors
 • 21:38
  Seal
  Secret
 • 21:41
  The Wanted
  Walks Like Rihanna
 • 21:45
  Robin Thicke / Pharrell
  Blurred Lines
 • 21:48
  Faith Evans
  Mesmerized
 • 21:52
  Sono
  Keep Control
 • 21:55
  Szilárd
  Végtelen éj
 • 22:01
  Nabiha
  Never Played The Bass
 • 22:05
  Shania Twain / Mark McGrath
  Party For Two
Árfolyam
EUR: 306,76 FT
USD: 222 FT
CHF: 251,53 FT
További árfolyamok >

reklám

reklám