Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » 12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó

A Pest megyei I. osztályban 4. helyen álló Dunavarsánynál folytatja a karrierjét Vaskó Tamás, az nb1.hu híre szerint. A 39 éves, 12-szeres magyar válogatott védő korábban megfordult az Újpestben, a Vidiben, a Kecskemétben, a Puskás Akadémiában, a Mezőkövesdben, a Dunaújvárosban, a Békéscsabában, a Vasasban, az Egerben, a Csákvárban és legutóbb az osztrák Neukirchenben is, magyar bajnok volt a 2010-11-es szezonban. Most a Sportszelet Online-nak elárulta, miért döntött a Dunavarsány mellett: „Az előző bajnoki év végén úgy döntöttem, hogy befejezem a profi futballt. Amikor ez kiderült, több alacsonyabb osztályú egyesülettől megkerestek, hogy folytassam még egy picit az amatőrök között. Az igazat megvallva, én sem akartam végérvényesen szakítani a futballal, kerestem a lehetőségét, hogy a munkám mellett, kevesebb elfoglaltsággal ugyan, de azért játszhassak még. Végül egy osztrák hívásnak tettem eleget, edzésekre nem, csak a meccsekre kellett kijárni. Ez így nem volt az igazi, így csak fél évig voltam a Neukirchen játékosa, éreztem, váltanom kell, és inkább itthon keresek magamnak újabb lehetőséget. Több klubbal is tárgyaltam, végül a dunavarsányiak elképzelése volt számomra a legszimpatikusabb.”

„Az elsődleges kérés az volt, hogy stabilizáljam a védelmet, érvényesítsem a rutinomat, és irányítsak. Úgy érzem, ennek az elvárásnak minden további nélkül képes leszek megfelelni. A cél: minél előrébb végezni a táblázaton, lehetőleg a dobogón. Erre van is lehetőségünk, hiszen a negyedik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. A listavezető Dunaharaszti eléggé elhúzott az élmezőnytől, őket nagyon nehéz lenne beérni, de a dobogó harmadik fokán álló Vecséstől csak három ponttal vagyunk lemaradva, ráadásul ők a 21. fordulóban jönnek majd hozzánk. A 2. helyen álló Gödöllő előnye öt pont velünk szemben, az sem lefutott párharc, még ott is történhet bármi. Biztató lehet a kedvező folytatásra nézve, hogy az őszi hatodik forduló óta veretlen a Dunavarsány. A Pest Vármegyei Kupában is versenyben vagyunk, bejutottunk a legjobb tizenhat közé, a nyolc közé jutásért ráadásul hazai pályán játszunk az újonc Perbállal. Még kevés időt töltöttem el az új egyesületemnél, de az eddigi tapasztalataim alapján bátran elmondhatom, a kitűzött cél igenis elérhető…”

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink