Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 11. szombat Ferenc napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk- ismétlés Lakihegy Rádió
Ezek az ágyazható kanapé előnyei
Elválasztó
Hírek » Támogatott tartalom » Ezek az ágyazható kanapé előnyei
Elválasztó

Több szempontból is jó választás.

Az ágyazható kanapé több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, aminek köszönhetően nem csak a kisebb lakásokba, de a nagyobb otthonokba is kifejezetten jó választásnak bizonyul. Lényegében úgy is fogalmazhatunk, bármilyen lakásba és bármilyen életstílushoz ideális az ágyazható kanapé. De nézzük, miért is olyan praktikusak ezek a bútorok!

 

Maximális helykihasználás

 

Az ágyazható kanapék olyan ágyneműtartóval is rendelkező kanapék, amelyek ággyá alakíthatóak. Ezek a bútorok a lakberendezők legjobb barátai, ha a helykihasználásról van szó. Napközben stílusos ülőfelületként szolgálnak, ahol a család és a vendégek helyet foglalhatnak, miközben esténként könnyedén átalakíthatóak kényelmes ággyá.

 

Egy garzonlakásban vagy egy kis vendégszobában a hely az egyik legnagyobb kincs, igazi érték a jó helykihasználás. Erre a problémára valódi megoldás az ágyazható kanapé, aminek segítségével a nappalinkat bármikor hálószobává alakíthatjuk belsőépítészeti munkálatok nélkül. Nagyobb lakásokban is remekel, hiszen nem kell külön szobát fenntartani a vendégeknek, de épp így nem lesz szükség külön vendégágy tárolására sem.

 

Többfunkciós dizájn

 

A kanapé nem csak formáját tekintve változatos, kárpitozása és színvilága is legalább ennyire izgalmas. Különböző színekben, mintákban és anyagokban kaphatók, ezzel nagy szabadságot nyújtva a lakberendezéskor. Az ágyazható kanapé nagy előnye, hogy rejtett tároló területet biztosít, hiszen ágyneműtartója bőséges lehetőséget nyújt a holmik elrejtésére. Éjjel és nappal is ragyogóan teljesít ez a bútordarab, aminek kialakítása már jócskán megváltozott az elmúlt évtizedekben, és így nem csak vendégágyként ideális. A kényelmes fekvőfelület tehát legalább annyira elérhető, mint a többfunkciójú bútor, ami egyúttal lakásunk praktikus dísze is lehet.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink