Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 27. szombat Zita napja van.
Karbantartás miatti változások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Karbantartás miatti változások
Elválasztó

Kezdődnek a tavaszi karbantartások a H6-os hév vonalán is.

A vasúti pálya karbantartása során főképp kisebb, rövidebb ideig tartó beavatkozásokat végeznek, megszüntetik a pályahibákat, eltüntetik a vízzsákokat, írja a MÁV-HÉV hivatalos közösségi oldalán. A munkát igyekeznek lehetőség szerint az éjszakai üzemszünetben, illetve hétvégén végezni azért, hogy a menetrendi változás és a vágányzár a legnagyobb utasforgalmú hétköznapi-tanítási időszakot lehetőleg ne érintse. Április 13-14-én a karbantartás miatt várhatóan csak Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekedik majd a H6-os hév, Szigetcsép és Ráckeve között pótlóbuszok közlekednek. Május 4-én és 5-én a teljes vonalon módosított menetrend lesz, május 25-én és 26-án pedig Közvágóhíd és Szigetszentmiklós Gyártelep között közlekedik majd a hév, Tököl és Gyártelep között pótlóbuszokkal lehet utazni, majd Tököl megállótól Ráckevéig ismét a hév szállítja az utasokat. A tervezett karbantartási munkákról a mav-hev.hu oldalon lehet tájékozódni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink