Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán napja van.
Kiestek
Elválasztó
Hírek » Sport » Kiestek
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

A házigazda magyar válogatott nem jutott fel a budapesti divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságon, miután a szombati zárómérkőzésen kétgólos előnyét eladva, szétlövéssel 3-2-re kikapott a brit együttestől. Az első két helyen zárt brit és olasz együttes lesz tagja jövőre a 16 csapatos elitnek, az utolsó lengyel csapat pedig 2019-ben a divízió I/B-ben szerepel majd. A torna legjobb kapusa Vay Ádám lett, de az álomcsapatban helyet kapott a magyar válogatott csatára, Sebők Balázs is.
A magyarok nyerték a kempo-világbajnokság és -világkupa összetett csapatversenyét a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. A mieink a küzdelmi kategóriában szintén első, míg a technikai divízióban harmadik helyen végzett. A négynapos versenyen több mint hatszáz versenyző mérte össze tudását.
A már korábban nyolcas döntőbe jutott ZF-Eger 14-6-ra kikapott az olasz Pro Recco vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában szombaton. A címvédő Szolnok pedig a román Bukarestet verte 9-17-re és biztos résztvevője a nyolcas döntőnek. A búcsúzó OSC pedig hétfőn száll medencébe a Hannover otthonában.    
A Szeged kikapott 81-83-ra otthon a ZTE-től szombaton a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában, így már nem juthat tovább a negyeddöntőbe. Az alsóházban az újonc DEAC könnyedén, 103-81-re verte a MAFC-ot, ezzel eldőlt, hogy biztosan bennmarad az élvonalban. A felsőházban pedig Körmend-Alba Fehérvár 92-87, és Kecskemét-Szombathely 93-88.
A MOL-Pick Szeged 24-34-re győzött Dabason, így döntőbe jutott a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Tisza-partiak a címvédő Telekom Veszprém ellen vívják a finálét. A kiesés ellen küzdő Vác nagy csatában, 25-26-ra diadalmaskodott Csurgón.
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte a Forma-1-es Azeri Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Vettel mellől a szintén négyszeres vb-győztes, címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajtolhat majd, míg a harmadik pozícióból csapattársa, a finn Valtteri Bottas startol. Az 51 körös Azeri Nagydíj vasárnap 14.10 órakor kezdődik.
kép: MTI

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink