Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 04. szombat Mónika napja van.
Segíthetik az ügyintézést
Elválasztó
Hírek » Bucka csatorna hírek » Segíthetik az ügyintézést
Elválasztó

Felpörgetik az ügyintézést. 

Meg lehet gyorsítani a csatornára való rákötést a szigetszentmiklósi Bucka városrészben. Ehhez csak annyi kell, hogy az ügyfélszolgálatra a legutolsó vízdíjszámlával érkezzenek az ingatlantulajdonosok. Ezen a papíron ugyanis megtalálható az ügyfél-azonosító kód, amivel egyszerűbb az érdekeltségi egység befizetését tanúsító dokumentum kiállítása. Ennek kiváltása elengedhetetlen az ingatlanon belüli rákötés megterveztetéséhez. Az igazolás mellé egy ingyenes közműtérképet is kapnak az érintettek. A Szigeti Vízműveknél tudnak segíteni a terveztetésben és kivitelezésben is, de nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást! Szigetszentmiklós Bucka városrészében  május végéig fejeződik be a gerinccsatorna hálózat építése. Mivel az ingatlanok rákötésének engedélyeztetése és a kivitelezés több mint egy hónapot vesz igénybe, érdemes minél hamarabb felkeresni a Szigeti Vízművek ügyfélszolgálatát. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink